B1  Teški četvorocikli

B  Motorna vozila čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3.500 kg i koja nemaju više od osam mesta za sedenje, ne računajući sedište za vozača. Za obuku je potrebna lična karta, lekarsko uverenje i navršenih 16 godina. Obuka se sastoji od 40 časova teoretske obuke i 40 časova praktične obuke , osim za kandidate koji poseduju vozačku dozvolu AM, A1, A2, A, B1, F ili M kategorije, koji imaju mogućnost da idu na skraćenu obuku.
Teoretski ispit se polaže po završenoj teoretskoj obuci. Sa navršenih 17 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit.
Po položenom ispitu dobija se probna vozačka dozvola, sa rokom važenja od jedne godine.

Ograničenja koja nosi probna vozačka dozvola:

• Može se koristiti samo na teritoriji Republike Srbije
• Zabrana upravljanja vozilom u periodu od 23:00-05:00
• Zabrana upotrebe telefona i drugih sredstava za komunikaciju
• Brzina kretanja vozila ne sme biti veća od 90% od brzine koja je dozvoljena na delu puta kojim se vozilo kreće
• Motorno vozilo kojim upravlja lice koje ima probnu vozačku dozvolu, mora biti označeno posebnom oznakom “P”
• Vozač koji ima probnu vozačku dozvolu, a nema navršienih 18 godina života, ne sme da da upravlja vozilom bez nadzora lica, koje ima vozačku dozvolu B kategorije najmanje 5 godina
• Sa probnom vozačkom dozvolom nije moguće upisati obuku za druge kategorije.

Kako doći do vozačke dozvole ?

Pre nego što se upišete u auto školu, najbolje bi bilo da se raspitate kod vaših prijatelja koji su već polagali o tome kako obuka izgleda, odnosno šta možete dobiti za vaš novac. Ovo pitanje je veoma bitno zato što mnoge auto škole danas u Beogradu rade nesavesno i na vašu štetu pokušavaju da izvedu određene uštede. Najčešće to rade tako što Vam zakidaju na trajanju časa, zatim ne omogućavaju kompletno izvođenje obuke, a nisu ni retke situacije gde kandidatima nije omogućeno da voze dalje od trećeg stepena prenosa do kraja obuke! Ali to nije slučaj sa nama! Tokom obuke će vam biti omogućeno da prođete kroz sve saobraćajne situacije u gradu i van njega. Vozićete na auto putu, putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila, kao i obavezno, noću, pod svetlima. Proverite zašto smo bolji od drugih. Naše poslovanje je transparentno, zato navratite do nas da se lično uverite u to.

Vožnja
Vaša obuka traje 40 časova. Tok obuke zavisi od vašeg dogovora sa instruktorom. U našem voznom parku imamo široku ponudu vozila koja će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Kondiciona vožnja

Za sve one koji su davno položili i nisu od tada vozili nudimo uslugu kondicione vožnje. Vrlo brzo ćemo utvrditi koliko Vam treba da se vratite u formu i zatim Vam pomoći da bez stresa postignete bezbedan nivo vozačke veštine. Prođimo zajedno kroz situacije koje Vam zadaju muke, provezimo se kroz delove grada koje ćete najčešće koristiti i postanite pravi vozač u ŠKOLI PRAVIH VOZAČA.